Loading...

Words Of Wisdom

Duis at lacus non lorem dapibus congue. Quisque ut ipsum vel diam faucibus dignissim nullam ut eros id massa molestie ullamcorper. Ut aliquam justo quis purus consectetur condimentum.

Skanditrä söker säljare

Har du erfarenhet av försäljning och vill arbeta i en internationell miljö? Vill du arbeta som en del i ett lag där du får stora möjligheter att påverka? Då kanske är det just dig vi söker!

AB Skanditrä söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Tjänsten är förlagd till vårt kontor i Malmö eller Kalmar och ute i Europa på befintliga eller nya kunder.

Som säljare hos oss kommer du få arbeta med:

  • B2B försäljning mot befintlig samt ny kundstock
  • Egen budget och kundansvar
  • Upprätta kundplaner och säljmål
  • Försäljning från lager samt direkt trading
  • Kontakt med kunder/leverantörer

Start: Omgående
Omfattning: 100%
Placering: Malmö eller Kalmar

Din profil

För att trivas i rollen som säljare hos oss ser vi att du har relevant arbetserfarenhet inom försäljning med minst 3 års erfarenhet. Är resultatorienterad och strukturerad. Hanterar stress samt högt uppsatta säljmål. Meriterande är tidigare erfarenheter från träindustrin och/eller internationell försäljning. Goda kunskaper inom engelska i både tal och skrift är ett krav, goda kunskaper i Tyska är mycket meriterande.

Som person är du självgående med ett eget driv och van med att ta eget ansvar för uppgifter. Du behöver vara social och fokuserad då många kontakter samt processer hålls igång samtidigt. Vi söker dig som är beredd på och ser utmaningen i  att resa utanför Sveriges gränser 40-60 dagar om året.

Stämmer beskrivningen på dig? Ta chansen och skicka in ditt personliga brev samt CV redan idag!

Sista ansökningsdag: 30 april 2021

Ansökningar skickas per e-post till HR-ansvarig: robert.green@jaf-group.com
För frågor kring tjänsten hänvisas till: erik.mellstrand@jaf-group.com / Tel. 0480-49 69 91