Loading...

Words Of Wisdom

Duis at lacus non lorem dapibus congue. Quisque ut ipsum vel diam faucibus dignissim nullam ut eros id massa molestie ullamcorper. Ut aliquam justo quis purus consectetur condimentum.

Skanditrä söker Inköps- och orderadministratör

Om tjänsten

Har du erfarenhet av orderadministration och vill arbeta i en internationell miljö? Vill du arbeta som en del av ett lag där du får stora möjligheter att påverka? Då kanske det är just dig vi söker!

AB Skanditrä söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Tjänsten är förlagd till vårt kontor i Malmö där du kommer att arbeta med inköps- och orderadministration samt logistik. Resor till våra övriga kontor; Kalmar samt Sopron (Ungern) kan förekomma.

Som Inköps- och orderadministratör hos oss kommer du få arbeta med:

  • Registrera kundorder/leverantörskontrakt
  • Löpande uppföljning av kundorder/leverantörskontrakt
  • Reklamationshantering mot leverantör
  • Kontroll/översikt av lagervolymer
  • Kontakt med kunder/leverantörer

Start: Omgående
Omfattning: 100%
Placering: Malmö

Din profil

För att trivas i rollen som Inköps- och orderadministratör hos oss ser vi att du har relevant arbetserfarenhet inom orderadministration, orderhantering. Meriterande är tidigare erfarenhet inom logistik. Goda kunskaper i engelska både i tal och skrift är ett krav, goda kunskaper i Tyska är mycket meriterande.

Som person är du självgående med ett eget driv och van vid att ta eget ansvar för uppgifter. Du behöver vara social och fokuserad, då många kontakter samt processer hålls igång samtidigt. Vi söker dig som är strukturerad och arbetar obehindrat i Excel.

Stämmer beskrivningen på dig? Ta chansen och skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag: 14 december 2018

Ansökningar skickas per e-post till HR-ansvarig: robert.green@jaf-group.com
För frågor kring tjänsten hänvisas till: petra.andersson@jaf-group.com / Tel. 040-17 49 09